Page 9 - www.hotelrota.pl

Basic HTML Version

Z jezior, mórz i oceanów
Fish dishes
1. Fileciki z sandacza z sosem z zielonych ogórków,
29 zł
purée ziemniaczanym i szpinakiem
Zander fillets with green cucumber sauce, potatoes
purée
and spinach
2. Dorsz w otulinie z boczku ze szparagami
28zł
w sosie holenderskim u boku kolorowych sałat
Cod wrapped in bacon with asparagus in hollandaise sauce
and with colourful salads
3. Panierowany filet rybny z frytkami i surówkami
18 zł
Breaded fish fillet with chips and salads
4. Sandacz pod pierzynką z papryki i czerwonego pieprzu
29 zł
z purée ziemniaczanym w rukoli
Zander covered with paprika and red pepper with potatoes purée in rucola
5. Stożek z tilapii w sosie z zielonego pieprzu ze szpinakiem
15 zł
Sauteed tilapia in green peppercorn sauce and spinach
6. Grillowany łosoś na szpinakowym łożu
20 zł
Grilled salmon on spinach